Skriv ut

Hvor får jeg hjelp til å skrive testament?

Hvis det du vil skrive er enkelt, forholdene er ukompliserte og oversiktlige og du ikke har grunn til å tro at det vil bli konflikt om testamentet etter din død, kan du fint sette opp testamentet selv, uten hjelp.  Ellers kan det være lurt å få profesjonell hjelp til å formulere teksten i testamentet.

Det sikreste er å få hjelp av en advokat som har erfaring med arvesaker, og som vet hvordan ulike bestemmelser og formuleringer i testamenter kan slå ut når testamentet en gang skal gjennomføres i praksis.  I NorJus arbeider vi mye med arvesaker.  Vi vurderer testamentstekster både på «skrivestadiet» og «arvestadiet».

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp testament.  Du kan ringe oss på 22 555 180 eller skrive en melding i boksen på denne siden, så kan vi avtale nærmere hvordan vi skal gå frem.

Les her om hva det koster å få hjelp av NorJus til å sette opp testament.

Sett i forhold til hva det vil kunne koste arvingene å krangle om testamentet når du en gang er borte, kan prisen for et profesjonelt oppsatt testament være vel anvendte penger.

Jeg har et spørsmål jeg lurer på.

Du kan sende inn spørsmål i skjema. Det koster kr 590,- hvis det holder at du får svar på epost.

Når du sender inn spørsmålet, vil du bli sendt videre til STRIPE for sikker betaling (med Visa eller Mastercard). Husk å ha ditt kodekort eller kodekalkulator tilgjengelig.

    Jeg vil gjerne ha hjelp i forbindelse med følgende spørsmål:
    Advokatfirmaet DA NorJus’ økonomiske ansvar for svar gitt her, begrenser seg til prisen for å få svar. Les her om våre vilkår ellers.